Warmerdam Makelaars B.V.
Herenstraat 60
2215 KJ Voorhout
Postbus 117
2215 ZJ Voorhout

Tel. (0252) 21 78 87
Fax (0252) 22 11 58
Portable tel. 06-53223993
E-mail: info@warmerdam-makelaars.nl

contactformulier
 
 

Er komt heel wat kijken bij de verkoop van landgoed. Het gaat vaak om grote bedragen en grote panden en eveneens flinke stukken grond. Bij het aankopen van een landgoed is het dus absoluut van belang dat u met een vakkundig persoon in zee gaat. Iemand die verstand van zaken heeft en u het best mogelijk probeert te bieden. Een vakman die u kunt vertrouwen. Warmerdam Makelaars is die vakman. Bij onze verkoop van landgoed stellen we uw belangen altijd voorop. Wij zijn daarom de uitgelezen partner voor het verkopen van uw landgoed.

Landgoederen komen vanzelfsprekend met meer eigenaardigheden dan een rijtjeshuis. Er is veel meer variatie en er zijn veel meer bijzonderheden verbonden aan het pand. Daarom is er een specifieke aanpak benodigd bij de verkoop van landgoed. Wij hebben daar veel ervaring mee, maar deze specifieke tak van makelaardij is niet voor iedereen weggelegd. Vertrouw dus op de ervaring en expertise van Warmerdam Makelaars. Zo komt u niet voor verrassingen te staan of loopt u tegen onnodige kosten op. Dát is het voordeel van Warmerdam Makelaars.

Wilt u informeren naar het actuele aanbod aan landgoederen? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via de telefoon of de contactpagina.

weide grond

1.68.40 ha weidegrond recht van erfdienstbaarheid van weg over terrein van Menken aan de oosthoutlaan in Sassenheim
Meer Details