Warmerdam Makelaars B.V.
Herenstraat 60
2215 KJ Voorhout
Postbus 117
2215 ZJ Voorhout

Tel. (0252) 21 78 87
Fax (0252) 22 11 58
Portable tel. 06-53223993
E-mail: info@warmerdam-makelaars.nl

contactformulier
 
 

Bedrijf onroerend goed kopen

Het zoeken van de juiste huisvesting voor uw bedrijf betekent dat het bedrijfspand aan uw eisen moet voldoen. De plek waar u gevestigd bent en de mogelijkheden die het bedrijfspand biedt, bepalen onder andere hoe succesvol uw bedrijf is. De wensen en eisen die u stelt zijn het allerbelangrijkst voor Warmerdam Makelaars wanneer wij een bedrijfspand voor u zoeken. Wij hebben veel ervaring met onroerend goed voor bedrijven en kunnen u daar dus uitstekend bij helpen. Wij hebben een actueel overzicht van de bedrijfspanden die te koop staan in de regio en u kunt dus uw zoektocht heel wat versnellen door contact met ons op te nemen.

Of het nu gaat om kantoren of garages, Warmerdam Makelaars heeft wat u zoekt en dat tegen een aantrekkelijke prijs. Bedrijfsonroerend goed kopen wordt dus heel makkelijk wanneer u vertrouwt op de vakkundige service van Warmerdam Makelaars.

Bedrijf onroerend goed Huren

Via Warmerdam Makelaars kunt u probleemloos en efficiënt bedrijfsonroerend goed huren. Door onze ervaring en kennis van de makelaarsmarkt weten wij altijd precies welke huurmogelijkheden er op dit moment zijn. U zult zien dat Warmerdam Makelaars altijd wel een oplossing heeft voor uw onderneming en de huisvesting daarvan. Onze huuroplossingen zijn voordelig en altijd op maat. U vindt bij ons dus altijd wat u zoekt.

Wij gaan voor onze klanten altijd net ietsjes verder dan de concurrent. Wij willen ons graag onderscheiden en dat doen we door onroerend goed voor u te zoeken, te vinden en aan te bieden. Wij zien u graag tevreden en daarom hanteren wij zo voordelig mogelijke prijzen voor onze uitstekende service. Maak gebruik van onze vakkundigheid en u zult zien hoe snel en goedkoop u bedrijfsonroerend goed huurt via Warmerdam Makelaars.

Zoek niet alleen verder maar laat ons uw helpen uw bedrijfsonroerend goed te kopen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, zodat wij het geschikte bedrijfspand voor u kunnen vinden.

Leidsevaart 228 te Noordwijk

Te huur / Te koop aangeboden:
- Verhard buitenterrein van 20.000 m2 
- Bedrijfsruimte van 2 x 1000 m2, werkplaats van 140 m2 en kantoor van 80 m2
Meer Details